Corporate Communicatie

In de huidige markt liggen de projecten niet voor het oprapen. Juist daarom is het van cruciaal belang om te laten zien wat uw bedrijf beter en anders doet dan de concurrent.

Ik heb uitgebreide kennis van de industrie en de tone-of-voice die daarbij hoort. Daarnaast beschik ik over een groot netwerk en contacten bij de relevante vakbladen. Daarmee kan ik u professioneel ondersteunen met uw corporate communicatie.

Hoe onderscheidt u zich?

Wie ben je, wat doe je, en waarin ben je anders of beter dan de concurrentie? Uit alles wat een organisatie doet moet blijken wat de onderscheidende waarde is. Overal moet dezelfde duidelijke boodschap naar voren komen.

Content marketing

Die onderscheidende waarde en kernboodschap zijn belangrijke aspecten van branding. Bij branding hoort branded content.

Storytelling

Goede content wordt steeds belangrijker. Klanten kiezen niet alleen op basis van rationele argumenten. Ze kiezen ook met emotie. Branded content moet daarom niet alleen feitelijk juist zijn, maar ook een verhaal vertellen. Een verhaal dat een positieve emotie losmaakt waardoor de klant voor ú kiest, in plaats van de concurrent.

Wilt u sparren over uw verhaal, of heeft u branded content nodig? Ik kan u helpen met gericht advies en de productie van branded content.